Изненадващ асортимент
Безплатна доставка
Атрактивни цени

 

Винаги страхотни сделки с намаленията и офертите на vidaXL!

Проверявайте често тази страница, така че никога няма да пропуснете код за отстъпка от vidaXL! На тази страница ще намерите удобен преглед на текущите кодове за отстъпки, така че винаги можете да се възползвате от най-добрите оферти. Кодът на ваучера не отговаря на вашите желания? Тогава разгледайте нашите дневни или седмични оферти или се регистрирайте за нашия бюлетин.

Приятно пазаруване!


 

 

       10% отстъпка на външни структури>         

 с кода:  NAVESI20 

 

 

Валиден за  избраните продукти на страницата на кампанията  външни структури с марка vidaXL. Минимална стойност на поръчката 299 лв.

Не може да бъде комбиниран с други кодове на купони.

Валиден от: 2020-03-30

Валиден до: 2020-04-30

 

 

Няма подходящ код за отстъпка за нещо, което наистина искате да получите? Тогава се регистрирайте за нашия бюлетин! Ще получите отстъпка в размер на 10 лв за вашата поръчка и ще останете в крак с всички новини, специални оферти и разпродажби! 

 

На тази страница ще намерите най-новите дневни и седмични оферти на vidaXL. Никога не пропускайте специална оферта за любимите си продукти и открийте сделките сега!

 Проверявайте нашите кодове за отстъпки и се възползвайте от специалните оферти и разпродажби!

 Във vidaXL ценим високо добрата цена. Какво може да е по-добре от закупуването на любимите ви продукти с хубава отстъпка! Ето защо ние редовно ще ви дадем възможност да пазарувате различни продукти на най-ниски цени. Обърнете внимание на кодовете за отстъпки на vidaXL, които ще намерите на тази страница. Освен големите отстъпки, винаги можете да знаете, че доставката е 100% безплатна, независимо дали купувате малък хамак за хамстер, огромен комплект градински мебели или някои скандинавски кухненски столове.

 

Никога не пропускайте специална оферта или код за отстъпка!

Регистрирайте се за нашия бюлетин, така че никога няма да пропуснете специални оферти, изключителни продажби или кодове за отстъпки. Ние ще ви информираме за последните новини и тенденции, специални предложения и нови продукти в нашата гама. Когато се регистрирате, ще получите дори приятна отстъпка от 10 лв за следващата си поръчка.


Продукти, които са поставени в светлината на прожекторите за един ден или дори цяла седмица.

Всички наши продукти заслужават специално внимание. Ето защо ще откриете нашите сладки дневни оферти, които могат да варират от мебели за закрито и открито до кростренажори и инструменти. Когато става въпрос за дневните ни оферти, важно е да действате бързо, защото те трят само 24 часа. Ако имате нужда от повече време, винаги можете да се възползвате от нашите седмични оферти. Те, както вече предположихте, са валидни за цяла седмица. Също така ще намерите различни страхотни продукти на още по-добра цена тук.

 

Затова запазете тази страница, запишете се в нашия бюлетин и никога не пропускайте специална оферта или код за отстъпка на vidaXL!