Излезте
Вече излязохте от акаунта си.
Продължете
Благодарим Ви за абонамента!
Проверете Вашата e-mail поща, ще получите кода на Вашия ексклузивен купон съвсем скоро!
БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ИНТЕРЕСА КЪМ НАШИЯ БЮЛЕТИН

Моля, потвърдете като кликнете върху линка в имейла, който току-що ви изпратихме. Благодаря!

За да получите кода на Вашия купон, моля отидете на потвърдителния линк в писмото което току що Ви изпратихме.

Затвори
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Осветление

Сортирайте по:
Най-добре продавани продукти
Цена:
Филтър
Покажи повече
Продуктът, който търсите, не е в наличност. Моля, разгледайте подобни продукти тук.

Стилно осветление

Къщата без подходящо осветление е непълна. С лампите лесно създавате уютна атмосфера, като отделяте определени части от дома си. Осветлението се предлага в много форми и размери, от съвременно до класическо. Освен декорация, лампата също е много функционална. Когато вечеряте, е хубаво да можете да видите какво е във вашата чиния. vidaXL има богат избор от всички видове осветление.

Осветителни тела в различни стилове

Тук, във vidaXL, можете да намерите невероятна селекция от лампи, подходящи за модерен интериор, класически интериор и всичко останало. Модерен, регулируем арковиден лампион може да бъде поставен до дивана ви, създавайки допълнително осветление, когато искате да се отпуснете с добра книга. Можете също така да намерите лампи от колекцията Philips LivingColors тук. Тези лампи осигуряват приятна атмосфера, защото ви позволяват да изберете цвят с дистанционно управление. Висяща лампа във формата на фенер ще изглежда страхотно в класическия интериор. Също така е много модерно да се играе със стилове, например да изберете класическа лампа за вашия модерен интериор. Уверете се, че тя се вписва в мебелите ви по отношение на цвета.

Създайте план за осветление

Когато избирате нова лампа, важно е тя да създава единство, като се уверите, че са осветени правилните места в дома ви. Помислете къде искате да поставите лампите предварително и изберете лампи в същия стил. Тези осветителни тела могат да се различават по форма и цвят; Важно е обаче те да имат еднакъв вид.

Изберете подходящата интензивност на светлината

Вече сте избрали някои красиви лампи за вашия дом? Ако е така, е много важно да изберете правилните крушки. Четенето на книга в лошо осветление може да е уморително за очите ви и ние не искаме това, нали? Също така е полезно за лампите над масата за хранене и до стола да бъдат по-силни от основните светлини в стаята.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА БЮЛЕТИН

Ексклузивни оферти за нашите клиенти

Продукти на разпродажба

Нови продукти и марки

Получи 10 лв. намаление**

*Отписване е възможно по всяко време
**за поръчки над 200 лв на продукти с марка vidaXL