Излезте
Вече излязохте от акаунта си.
Продължете
Благодарим Ви за абонамента!
Проверете Вашата e-mail поща, ще получите кода на Вашия ексклузивен купон съвсем скоро!
БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ИНТЕРЕСА КЪМ НАШИЯ БЮЛЕТИН

Моля, потвърдете като кликнете върху линка в имейла, който току-що ви изпратихме. Благодаря!

За да получите кода на Вашия купон, моля отидете на потвърдителния линк в писмото което току що Ви изпратихме.

Затвори
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Външни мебели

Сортирайте по:
Най-добре продавани продукти
Цена:
Филтър
Покажи повече
Продуктът, който търсите, не е в наличност. Моля, разгледайте подобни продукти тук.

Разнообразен асортимент от градински мебели

Ако търсите удобно градинско обзавеждане във всякакви форми и размери, сте стигнали до точното място във vidaXL. Ще намерите почти всичко тук; от пълни комплекти мебели до шезлонги, къмпинг маси и градински столове. Нашите градински мебели са на разположение в различни размери, защото градините могат да бъдат големи или малки. Ние обичаме да обръщаме внимание на всички наши клиенти!

Луксозни комплекти градински дивани

Да седите удобно навън е също толкова важно, колкото и вкъщи. Ето защо ние предлагаме голям брой луксозни комплекти градински дивани. Тези комплекти са изработени с висококачествени материали като ратан, ракита, поли ратан, дърво и алуминий, което ги прави трайни, за да можете да се наслаждавате на тях през следващите години! По-голямата част от комплектите са модулни и се състоят от отделни секции, които можете да подредите в различни конфигурации. Така че, ако искате да промените дизайна в градината, лесно можете да изберете различна конфигурация.

Големи комплекти градински мебели

Повечето градински мебели са предназначени за двама, четирима или най-много на шест души. Това може да не е достатъчно, ако обичате да прекарвате време на открито с голяма група от вашето семейство и приятели. Във vidaXL ще откриете градински трапезни комплекти за десет или дванадесет души, така че да има място за всички! Същото важи и за нашите луксозни ратанови дивани, които могат да имат до 14 места.

Защитете градинските мебели с покривало

За да запазите градинското обзавеждане да изглежда най-добре дълго време, препоръчително е да го предпазите с покривало от дъжд, сняг или мраз. Тези покривала се предлагат в широк диапазон от размери, така че ще намерите подходящо за всеки комплект градински мебели.
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА БЮЛЕТИН

Ексклузивни оферти за нашите клиенти

Продукти на разпродажба

Нови продукти и марки

Получи 10 лв. намаление**

vidaXL зачита вашата поверителност
*Отписване е възможно по всяко време
**за поръчки над 200 лв на продукти с марка vidaXL